Home » Shopping » Handla roliga saker på nätet

Handla roliga saker på nätet

Visst ska du unna dig lite roliga saker ibland. Det finns både fysiska butiker och nätbutiker för så kallade gadgets. En legendarisk butik är så klart Teknikmagasinet men det har dykt upp många butiker, inte minst på nätet. Ett tips är att du ska klicka dig vidare här. Där kommer du upptäcka hur många prylar som helst som du vill ha men verkligen inte behöver.

Vad betyder gadget?

Det är ett engelskt ord och översättningen är faktiskt pryl eller grej. Det betyder att det inte finns någon bestämd innebörd för ordet Gadget. De här shopparna som har olika gadgets i sitt sortiment får sällan namnet järnhandel eller tygbutik, de kan inte ges en specifik branschtillhörighet då varorna kommer från helt olika varugrupper. Vad säger du om en pincett med LED-lampa eller en elektrisk lunchlåda till bilen.

Gadgets är inte onödiga

Vill du fixa till sommargarderoben på nätet så väljer du troligtvis att gå in på hemsidor som HM, Lindex eller liknande. Men det är däremot lite svårare när det kommer till gadgets. Du vet inte riktigt vad du kan förvänta dig eller vad du kommer att finna i den här butiken. Det finns sannolikt många användbara saker där men det finns även många saker du inte alls förväntar dig att finna där.