Home » Blogg » Det digitala utbudet online

Det digitala utbudet online

Vi använder oss idag nästan inte av TV och radio som vi tidigare gjort. Tablåtittandet minskar och vi kan i efterhand titta på nyheter och olika livesändningar via våra webbläsare, telefoner och surfplattor. Det digitala utbudet gör det möjligt för oss att se och lyssna på det mesta via Internet.

Digitala möjligheter

Genom nätet så finns det många digitala möjligheter. Förutom vår statliga television och SVT så kan vi titta på deras playkanal där mycket om inte allt som sänts finns. Det kan vara under en viss period som det ligger kvar för att vi ska kunna titta på det i efterhand. Förutom SVT så finns det olika streamingtjänster som Netflix, C More, HBO Nordic, Viaplay och andra som lägger upp serier och filmer som vi kan se när det helst passar.

TV kanaler online

Vissa av de streamingtjänster som vi räknade upp har också olika TV kanaler i sitt utbud. Exempelvis C More har ett trettiotal kanaler att välja mellan beroende på vilket abonnemang man har. För lite mer än en hundring så får man tillgång till massor med serier och filmer och ett grundutbud av kanaler. Vill man har sportkanaler och fler andra kanaler så får man betala mer för detta. För många så räcker grundutbudet av kanaler, film och serier.